Kampioensdroom van Rotterdamse buschauffeur komt uit

Buschauffeur Aad van Hemert leefde in een jongensdroom het afgelopen weekend. Feyenoord werd kampioen en hij mocht samen met zijn collega’s voor tienduizenden supporters optreden.

De Rotterdamse Van Hemert nam voor de kampioenswedstrijd van Feyenoord een zelfgeschreven lied op met elf mede-buschauffeurs. Het opgehaalde bedrag van 1500 euro gaat naar het Sophia Kinderziekenhuis. ‘De opbrengst viel wel een beetje tegen’, zegt Van Hemert. Toch waren het waanzinnige dagen voor de amateurzanger en zijn collega’s. ‘Zeker na de wedstrijd toen de spelers met de schaal het veld oprenden en ik mijn stem door de Kuip hoorde, kreeg ik het wel even te kwaad’, vertelt Van Hemert emotioneel.

De buschauffeurs veilen binnenkort een gesigneerd Feyenoordshirt. ‘Hopelijk levert dit nog een groot bedrag op’, zegt Van Hemert. Daarnaast kunnen mensen het nummer van de chauffeurs online kopen. De opbrengst hiervan gaat ook naar het Sophia Kinderziekenhuis.

 

Bron foto: ANP